Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ιουλιανά ή Το σαπούνι του Ζαμπούνη

sap
Αν του πέσει το σαπούνι του Ζαμπούνη ο κόσμος θα χάσει τον άξονά του και το σαβουάρ βίβρ θα πάθει ήττα μεγίστη διότι ο καλός σύμβουλος καλοζωίας και συμπεριφοράς ακόμα και στις ιδιωτικές του στιγμές είναι ένας κύριος που προσέχει τις κινήσεις του.

Οι αδέξιοι δεν θα μπουν ποτέ στη βασιλεία των Ζαμπουνιστών.

Οι κύριοι που έρχονται απ’ τις ταινίες του Τζέιμς Πάρις, μέσα απ’ τις ακριβούτσικες χουντικές παραγωγές με ελικόπτερα, θαλαμηγούς και δε συμμαζεύεται, είναι χαλαροί τύποι με πούρο και ουίσκι περιμένοντας το κολ γκέρλ στην καμπάνα τους στη Βουλιαγμένη.

Επιχειρηματίες συνήθως σε κάποιο γυάλινο κτήριο μπάι μπάμπης βωβός ατενίζουν τον Πειραιά και τσεκάρουν την γαμησιοαντζέντα.

Ένα δύσκολο ημίωρο στο γραφείο έχει τελειώσει.

Το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο με τον προσωπικό σοφέρ περιμένει στο ιδιωτικό τεράστιο παρκινγκ για να τους πάει στην ιδιωτική θαλαμηγό με την οποία θα ξεσκάσουν στο Σαρωνικό τρώγοντας αστακομακαρονάδα με μπιζέλια σβησμένα σε ζωμό μήτρας ιαγουάρου.

Και φυσικά δυο αποτριχωμένες θεές περιμένουν για να φαγωθούν ως επιδόρπιο, πασπαλισμένες με μια λεπτή γραμμή κολομβιανής κόκας που ξεκινά απ’ τον αφαλό και φτάνει στην κλειτορίδα.
Άνθρωποι του στυλ και της κουλτούρας κι όχι μαλάκες της διπλανής πόρτας, συλλέκτες αρχαιοτήτων με βίλες γεμάτες κεφάλια και τσουτσούνια αρχαίων που σώθηκαν τελευταία στιγμή από τα χέρια του αρχαιοκάπηλου λαουτζίκου που τα βρήκε στα χωράφια του.

Μοντέρνοι άνθρωποι που βοηθούν την εθνική οικονομία με θέσεις εργασίας και φυσικά τους φτωχούς μέσω της εκκλησίας. Ιδρύματα, προσφορές, κούτες με χαβιάρι και λοιπά.

Είναι οι τύποι που φέρνουν τη μόδα στην ψωροκώσταινα δια μέσω τηλεοπτικού Ρουβίκωνα.
Μύκονος, Ίμπιθα και σαν Τροπέ.

Ο κασιδόκωστας με την πριγκίπισσα Λουκία του Μονακό, ο μαρλαφέκας με τον γιο άραβα μεγιστάνα λανσάρουν τα καινούργια μαγιό στο νησί των ανέμων και της καύλας.

Ένας όμορφος κόσμος του στυλ με κορμιά φρεσκοψημένα απ’ το φούρνο μικροκυμάτων της κυρίας πρίνου ξεκουράζεται στις αριστοτεχνικές ξαπλώστρες μπάι βαράγκης της ψαρούς διαβάζοντας το νέο πόνημα του αειθαλούς σαβουαρβιβροφύλακα μεσιέ Ζαμπούνη.

Το σαπούνι του Ζαμπούνη έγινε μπέστ σέλερ και θα ενσωματωθεί από φέτος στο αναλυτικό πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας.

Φυσικά μαζί θα μοιράζονται και τα νέα μαγιό ημιστρίγκ ή αλλιώς αρχιδοπιάστρες που αποτελούν το θαύμα της μοδιστρικής μηχανικής επιστήμης αφού διαθέτουν μικροτσίπ καρφωμένο εις την πρωκτική κοιλότητα που τραβάει το ύφασμα ανάλογα με τους κραδασμούς. Μια ιδέα κλεμμένη κατά το ήμισυ από τους παλαιστές σούμο.

Πηγή: dromos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου