Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Πρεμιέρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (Βίντεο)

Ξεκίνησαν χτες από το πρωί οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, χωρίς να είναι γνωστά μέχρι τώρα τα αποτελέσματά τους.
Με ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πλειοδοσία, προσπάθησε η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τις λαϊκές αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι, κυβέρνηση και «θεσμοί» έχουν συμφωνήσει από τους πρώτους μήνες του 2018 να γίνονται 600 με 700 πλειστηριασμοί το μήνα με σταδιακή αύξηση το δεύτερο εξάμηνο, ώστε να διεξάγονται περίπου 18.000 πλειστηριασμοί τον χρόνο. 

Αυτοί είναι οι εγκληματικοί κυβερνητικοί σχεδιασμοί, που αν υλοποιηθούν θα οδηγήσουν σε ανείπωτη δυστυχία χιλιάδες λαϊκές οικογένειες.

Η δικιά μας εκτίμηση όμως είναι ότι θα μείνουν στα χαρτιά εξ αιτίας της παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα που δεν πρόκειται να ανακοπή με τα καινούργια «κυβερνητικά διατάγματα» που σκοπεύουν να νομοθετήσουν και τα οποία οι αλληλέγγυοι στα θύματα τραπεζιτών – «κορακιών» θα αντιμετωπίζουν αυτεπάγγελτη δίωξη.

Εκτός από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για σήμερα, μόνο στο Ειρηνοδικείο Αθήνας ήταν προγραμματισμένοι 28 πλειστηριασμοί ενώ υπάρχει κάλεσμα συλλογικοτήτων για να τους ματαιώσουν.



Πηγή: tsak-giorgis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου