Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Η ηρωίνη (όμως) σκοτώνει κύριε Πανούση




Απόστρατος ανώτατος  αστυνομικός συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης 360 κιλών ηρωίνης. Λίγες ημέρες νωρίτερα άλλος εν ενεργεία ανώτερος αστυνομικός συνελήφθη για κατάχρηση στο ταμείο ενώ ένας τρίτος προ μηνών για παιδική πορνογραφία, άλλος για μαστροπεία και πάει λέγοντας. Στην Πάτρα αστυνομικός ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Ο ίδιος -ως συνήθως-  δεν προφυλακίστηκε αλλά προφυλακίστηκαν οι αλλοδαποί συνεργάτες του.

Ο υπουργός Γιάννης Πανούση όλα αυτά προφανώς τα πληροφορείται δεδομένου ότι τέτοιοι αστυνομικοί αποτελούν δημόσιο κίνδυνο. Οπως δε είχε τονίσει στη διάρκεια συνέντευξης στην «Εφ.Συν» έχει διατάξει δεκάδες ελέγχους και μάλιστα γρήγορους για να υπάρχει σύντομα διαλεύκανση της κάθε υπόθεσης.

Τα αποτελέσματα αυτών των ελέγχων, αλλά και τα μέτρα που θα πάρει για τα φαινόμενα αυτά που κηλιδώνουν της αστυνομία της τάξης και της ασφάλειας δεν τα αναλύει και πολύ στις καθημερινές συνεντεύξεις του "παρασυρμένος" ίσως κι αυτός από το Πασχαλινό κλίμα των δεκαπεντάχρονων (κατά τον ημερήσιο Τύπο) κουκουλοφόρων.

Ομως 360 κιλά ηρωίνης  σε δεκαπεντάχρονα θα πήγαιναν κύριε υπουργέ και εδώ αγωνιά περισσότερο η κοινωνία από ότι (δικαιολογημένα) διαμαρτύρεται για τα καψίματα και τα συνθήματα στους τοίχους.

Πηγή: ΕΦ. ΣΥΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου