Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Λόγια υποκριτών


Λόγια βουλευτών της ΔΗΜΑΡ: «Το χαστούκι του Κασιδιάρη συμβόλισε για κάποιους χτύπημα στο κατεστημένο»! Αυτή τη σοφή μπαρούφα, ξεστόμισε ο άρχοντας της υποκριτικής Γιάννης Μπέζος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό mou» σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη μέτρησε υπέρ του κόμματος της Χρυσής Αυγής απάντησε καταφατικά.
Και πρόσθεσε ο ίδιος: «Αλλιώς θα υπήρχε μια απώλεια, θα έλεγε κανείς ότι αυτή η συμπεριφορά καταδικάζεται. Το χαστούκι δεν σημαίνει ότι κάποιος χτύπησε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει ότι χτυπάει κάτι κατεστημένο που τόσο καιρό ενοχλεί». 

«Θα μου πείτε ότι αυτή η μετάφραση είναι απλοϊκή. Απλοϊκή – ξεαπλοϊκή, αυτό πιάνει καρπό σε ορισμένους», συνέχισε. Πρόσθεσε πως «η δυναμική της Χρυσής Αυγής δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη», διευκρινίζοντας πως εννοεί το ποσοστό της που είναι σχεδόν 7%.
«Ελέγχεται, όμως, αυτό, θέλω να πω θα μπουν στη Βουλή αυτοί οι άνθρωποι, θα ελεγχθούν με τον τρόπο τους, με τη στάση τους», κατέληξε.

Γιαννάκη ομορφόπαιδο, Γιαννάκη λεβεντόπαιδο, αυτός ο ρόλος δεν σου πάει. Εντάξει, θέλει ο Φώτης να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Δηλαδή ρε Johnny, έγινε και η Λιάνα «κατεστημένο»; 
Και πως θα ελέγχεις τον Καιάδα ή τον Κασιδιάρη από τη βουλή ρε συ; Με τηλεκοντρόλ; 
Γιάννη μ’ αν σου έριχνε και σένα καμιά σφαλιάρα, γιατί και συ κατεστημένο είσαι, μ αυτή τη λογική, μη σου πω πιο κατεστημένο, τώρα που θα μπείτε στην κυβέρνηση, θα έλεγες τα ίδια; Ή μήπως θα έλεγες «χτύπησαν την τέχνη;». 

Τα χαστούκια σε αδύναμους σωματικά καταδικάζονται αγόρι μου. Χωρίς σάλτσα και γυροβολιές. Αλλιώς, σε βλέπω στο ρόλο της Αλίκης, στο «ξύλο βγήκε απ τον παράδεισο», με κασιδιάρη σε ρόλο καθηγητή και το Φώτη στο ρόλο του γυμνασιάρχη, βεβαίως βεβαίως. Και δε βλέπω happy end. Γιάννη ως ηθοποιός έχεις ταλέντο. Δεν έπρεπε να αφήσεις την τηλεόραση για το θέατρο της βουλής.  

Video από Ράδιο Αρβύλα αφιερωμένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου