Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

ierwnymostsipras


Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού πως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκει γαλήνη κοντά στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας κουρνιάζει στη μεγάλη αγκαλιά του Ιερώνυμου και του εξομολογείται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην κυβέρνηση αλλά και τα προσωπικά του με την Περιστέρα που ξαφνικά την έχει δει πανεπιστήμονας και δεν του μαγειρεύει ένα πιάτο φαΐ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας γοητεύτηκε από την προσωπικότητα του Ιερώνυμου, τα χρυσοποίκιλτα άμφια και την αγιαστούρα.
 
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως δεν πειράζει που είναι απατεώνας -και έκανε τα ακριβώς αντίθετα από όσα έλεγε-, αφού και ο ίδιος, όπως όλοι οι παπάδες, κάνει ακριβώς τα αντίθετα από όσα έλεγε και έκανε ο Χριστός, αλλά, παρ” όλα αυτά, είναι αποδεκτός και σεβαστός από τα πιστά χάπατα.
Αυτή η φράση του Ιερώνυμου έδωσε δύναμη στον Αλέξη Τσίπρα να εφαρμόσει το Μνημόνιο χωρίς ενοχές και χωρίς έλεος.
 
Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να αφήσει μακρύ μούσι -για να τιμήσει τον Ιερώνυμο- και θα εμφανίζεται στις ευρωπαϊκές συνόδους χωρίς γραβάτα και με μούσι χίπστερ Ταλιμπάν, ενώ σκέφτεται να ρίχνει πού και πού πάνω του κάνα ράσο, για να σοκάρει την Μέρκελ και τον Γιούνκερ.
 
Η στενή σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ιερώνυμο έχει θορυβήσει τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος βλέπει να χάνει την θέση που είχε στην καρδιά του Αλέξη, οπότε τώρα θα προσπαθήσει να συκοφαντήσει τον Ιερώνυμο, ώστε να πάρει τον Αλέξη Τσίπρα από τον δρόμο του Θεού και να τον επαναφέρει στον δρόμο των ολιγαρχών.

Πηγή: pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου