Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Η δολοφονία της Άγκυρας

Turkey


Όσα ζεις μετά από μία έκρηξη περιορίζονται συνήθως σε νεκρούς και τραυματίες. Κι όμως, από τη στιγμή που ξεκινάει η έκρηξη γύρω σου, συμβαίνουν πολλά περισότερα. Δεν αναφέρεσαι σε απώλειες, και, όταν μιλάς για τους τραυματίες, δεν λες τι τραύμα έχουν. Ο ιατρός Joseph Erdem έγραψε το παρακάτω γράμμα για να το διαβάσετε.

«Με την έκρηξη της πηγής δεν σκοτώνονται απλά οι άνθρωποι. Χέρια και πόδια κόβονται, μάτια τυφλώνονται, χάνεται η ακοή, χρόνια και προσωρινή απώλεια μνήμης και τραύματα.

Ακόμη και μία έκρηξη ΤΝΤ (το υλικό που βρέθηκε στο χώρο της έκρηξης), μπορεί να προκαλέσει σε μια απόσταση 350-400 μέτρων τον θάνατο πτηνών από έκρηξη των εσωτερικών τους οργάνων.

Η ίδια έκρηξη,σε μια απόσταση 100-200 μέτρων, θα προκαλέσει τα ίδια αποτελέσματα σε σκυλιά και γάτες.  
Σκέψου πόσοι άνθρωποι στην περιοχή αυτή θα ζήσουν έναν κρύο χειμώνα γιατί δεν θα έχουν λεφτά να πάρουν καινούρια τζάμια στα σπίτια τους.

Τα αποτέλεσματα τς πρώτης έκρηξης ήρθανε με την ταχύτητα του ήχου της.

Μετρώντας την απόσταση από την έκρηξη, πρώτα πνεύμονες, σπλήνα, έντερα, ευσταχιανή σάλπιγγα -και όργανα που είναι ευαίσθητα στην πίεση- είναι αυτά που θα κομματιαστούν πρώτα.

Και μετά, μια φωτιά 3.000 βαθμών θα σας ψήσει.

Στη συνέχεια μετά κομμάτια που θα πεταχτούν θα σας τραυματίσουν.

Όλα αυτά στο μισό του δευτερολέπτου.

Μετά από μια τρομοκρατική επίθεση, παντα αναφέρονται σε ένα αριθμό νεκρών που ξεπερνάει τον πραγματικό.

Παραβλέπονται όμως οι αληθινές επιπτώσεις που μπορούμε να δούμε στους τραυματίες.
Αυτοί που έπεσαν τραυματίες δίπλα στους νεκρούς, αυτοί που επιβίωσανε από το περιστατικό… βλέποντας

 σε αυτή τη λαϊκή του πόνου τα κομματιασμένα σώματα των ανθρώπων…τα τραύματα που θα βιώσουν, το σακάτεμα που θα κουβαλάνε μια ζωή στην ψυχή τους… κανείς δεν μιλάει γι’αυτούς.

Καλά, για τα υπόλοιπα ζωντανά που θα χαθούν δεν θα μιλήσει κανένας, ούτως ή αλλως.

Κι όμως, στην πραγματικότητα αυτής της έκρηξης υπάρχουνε κι αυτά.

Ποιος νοιάζεται για το κορίτσι που 15 χρονών έχασε το χέρι του; Πόσα πουλιά πεθάνανε;

Όταν στο νεκροτομείο ράβαμε τα κομμάτια των κομματιασμένων νεκρών παιδιών, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι νιώσαμε…

Στην τηλεόραση μιλάνε μόνο για τον αριθμό των νεκρών και τραυματιών, που κι αυτό ακόμη είναι ένα ψέμα.

Κοιτάχτε αυτά που δεν σας διηγούνται. Η βόμβα κρύβεται σε αυτές τις λεπτομέρειες

Dr. Joseph Erdem
Adli Tabip
Ποινική Ψυχιατρικής Κλινικής & Ψυχολογία»
Πηγή:http://onedio.com/haber/bir-adli-tip-doktoru-tarafindan-yazilan-bu-yaziyi-mutlaka-okumalisiniz-bir-patlamanin-anlatilmayan-anatomisi–603102?utm_source=onediocom&utm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook

Φ.

Υ.Γ. Πιτσιρίκο, σε ευχαριστούμε που μας βοηθάς. Ακόμη και όταν αυτό το γράμμα το διαβάζει ένας αναγνώστης σου, εμείς κερδίζουμε έναν ακόμη σύντροφο στη ζωή μας. Ευχαριστούμε τον κάθε άνθρωπο που μοιράζετai τον πόνο μας, και προσπαθεί να κατανοήσει το τι ζούμε.

(Αγαπητή φίλη, τι να πω; Δημιουργήσαμε έναν παρανοϊκό κόσμο γεμάτο παρανοϊκούς, και τώρα οι παρανοϊκοί στρέφονται εναντίον μας. Έχω την εντύπωση πως αυτά τα περιστατικά θα αυξάνονται με τα χρόνια και δεν θα μειώνονται. Ίσως, οι αρχές να μπορούν να περιορίσουν οργανώσεις και ομάδες αλλά, όταν πρόκειται για ένα άτομο, δεν είναι καθόλου εύκολο να τον σταματήσουν ούτε οι αρχές, ούτε κανείς άλλος. Κι έχει γεμίσει ο πλανήτης από μοναχικούς λύκους. Κανείς, όμως, δεν μοιάζει να ασχολείται με το τι είναι αυτό που μετατρέπει τους ανθρώπους σε μοναχικούς λύκους. Ούτε σκέφτεται κανείς πως αυτοί οι άνθρωποι είναι παιδιά της ίδιας κοινωνίας από την οποία προερχόμαστε όλοι. Αγαπητή φίλη, εγώ σας ευχαριστώ. Το να δημοσιεύω τα κείμενα που μου στέλνετε είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Μακάρι να μπορούσα να κάνω και κάτι πιο αποτελεσματικό. Να είστε καλά. Και να προσέχετε.)

Πηγή: pitsirikos  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου