Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!




Σε πολλούς απο εμάς, είναι δύκολο να πιστέψουμε έστω και τώρα ότι η ελπίδα που μας υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά μετατράπηκε σε φύκια για μεταξωτές κορδές, ότι η χαριτωμένη φατσούλα του Αλέξη Τσίπρα μας πρόδωσε, ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν όνειρο θερινής νυκτός - ένα καροτάκι για ψηφαλάκια, ότι το βροντερό ΟΧΙ που έδωσε ο ελληνικός λαός, ο Αλέξιος και η ομάδα του διαχειρίστηκαν ως εντολή για Ναι – συμφωνία επώδυνη με τους δανειστές. Τόσο μεγάλη προδοσία; Τόση δουλοπρέπεια;; Δεν είναι δυνατόν σύντροφοι, δεν είναι δυνατόν.... Δε θα μας αδειάσει έτσι ο Αλέξης, ας πιστέψουμε σε αυτόν, υπαρχει χρόνος για ανατροπή! Υπάρχει; Αναρρωτιούνται δυστακτικότερα πλέον οι πιστοί του Αλέξιου και του προσδίδουν ένα σωρό ελαφρυντικά: «Τουλάχιστον προσπάθησε», «Που να τα βάλει με τα μεγαθήρια, πάλεψε κι απέτρεψε την καταστροφή», «Θα τσακίσει τους ολιγάρχες θα πάρει τα λεφτά τους και θα ανορθώσει την οικονομία» και πολλά άλλα...

Η αλήθεια είναι ότι όντως στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένα κρυφό σχέδιο πέρα από κάθε φαντασία. Δε θα μας προδόσει σύντροφοί!!! Το σχέδιο είναι παρα πολύ καλά μελετημένο, ευφυέστατο, τόσο καλά στοχευμένο που ο δούρειος ίππος μπροστά του μοιάζει με γατάκι....
Ο Αλέξης ξεκίνησε διαπραγματευόμενος αποκαλύπτοντας στο παγκόσμιο στερέωμα το πραγματικό πρόσωπο εταίρων – δανειστών – εκβιαστών – τραπεζικού κεφαλαίου. Υπέκυψε σε όλες τους τις προσταγές, αφαίμαξε τα δημόσια ταμεία για να τους ρίξει στάχτη στα μάτια, έστησε ένα δημοψήφισμα με ένα αόριστο ερώτημα, έδειξε οτι αντιστέται και φάνηκε ότι εντέλει ηττήθηκε υπογράφοντας – συνθηκολογώντας το πιο βαρύ μνημόνιο στην ιστορία!  Φόρολογησε ακόμα και τον αέρα, έκοψε συντάξεις, διατήρησε τον ΕΝΦΙΑ, παρέδωσε την εθνική κυριαρχία, κ.ο.κ. Μια μνημονιάρα που η Λαγκαρντ άνοιξε 4 σαμπανιες στα μούτρα του Στρος Καν μόλις το είδε κι έτρεξε για επι - μνημόνια δέηση στον τάφο του Φριντμαν.
Όμως ο Αλέξης τους την έχει στημένη... Μόλις πάρει και το τελευταίο ευρώ από την τσέπη του Έλληνα, όταν οι τράπεζες κατασχέσουν και την τελευταία παράγκα των εξαθλιωμένων ραγιάδων (γεγονός που δε θα αργήσει), με κίνηση ματ σε χρόνο dt, ο Αλέξης και η κρυφή του ομάδα: θα εθνικοποιήσουν τις τράπεζες (για αυτό μένει ο Λαπαβίτσας στο ΣΥΡΙΖΑ κι ας ψηφίζει οχι στα μέτρα για τα ματια του κόσμου), θα διαγράψει τα χρέη των πολιτών - σεισάχθεια που διατυμπάνιζε κάποτε ο Γλέζος, ο Πάνος Καμμένος με αστραπιαίες κινήσεις θα εισβάλει στα Σκόπια, θα καταλάβει τα παράλια της μικρά Ασίας και σε λίγες ώρες θα φτάσει στην πόλη και ο Λαφαζάνης θα φωτογραφίζεται με τον Βλαδήμηρο και τον Οτσαλάν στην πλατεία Ταξίμ. Παράλληλα θα κρατικοποιηθούν όλες οι παραγωγικές μονάδες της χώρας, θα συλληφθεί πάραυτα το σκυλολόι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που καταλήστεψαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια και η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ανακοινώσει από το βήμα της βουλής την κατάληση – κατάργηση του παρόντος Συντάγματος και θα καλέσει τον κόσμο σε ανοικτή διαβούλευση για τη δημιουργία ενός νέου συνταγματος του ελληνικού κράτους, ενώ επιτελείο με τη Ραχήλ θα κόβει δισεκατομμύρια δραχμές με το πρόσωπο του Βελουχιώτη σε 10χίλιαρα στο Νομισματοκοπείο.

Μη σταματάτε να πιστεύετε σύντροφοι!!! Η Ελπίδα δε χάθηκε στο δρόμο!!!! Οι προεκλογικές υποσχέσεις δεν ήταν φανφάρες!!! Θα νικήσουμε !!! Venceremos!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου